Grönt, svart och grått

För några månader sedan var vi i en möbelaffär här var jag bor och jag fick syn på mattan Pearl. Den var otroligt mjuk och len och jag föll som en fura. Jag var borta och "klappade" på den flera gånger. Den jag såg var brun och hade en snygg färg. Vi har inte köpt den, men jag skulle ändå önska att vi hade den här hemma. Vad vi däremot köpte var skoskåpet Berlin. Den är högglansig och finns i vitt, svart och rött. Den är snygg och har en glasskiva på toppen och jag gillar skåpet så mycket. För drällde det med skor här, men nu är det "rent" på golvet och man snubblar inte rundor längre. Jag måste erkänna att jag inte varit pigg på skoskåp tidigare, men då hade jag också en helt annan stil på min inredning. Vi vill byta ut det vi kan och vill med tiden, men just nu får det vänta lite. Så jag roar mig med att titta och drömma =) Här är lite möbler från Mio



image34


(Eget kollage med bilder från Mio)

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag fullkomligt älskar kombinationen svart, vitt, grått och lime! Det är så vi kommer att inreda vårat vardagsrum. Ser att du har med soffan MONZA, den har vi kikat på också (; Mattan ser helt underbar ut, vad kostar den?

2007-10-16 @ 18:35:49
URL: http://www.modeblogg.adnic.com
Postat av: Maria

Hehe, det låter helt underbart! Jag är sugen på en grön matta, men vill inte gå känslan av gräsmatta. Men en schysst grön färg tror jag skulle göra rummet helt underbart och ljuvligt! :D Måste visa sambon bara!
Kram!

2007-10-16 @ 19:08:29
URL: http://www.modeblogg.adnic.com
Postat av: MO

En jättehärlig blandning av finfina möler och saker, de limegröna sakerna, mattan, sängkläderna är hur fina som helst, kram

2007-10-16 @ 19:17:45
URL: http://medaljongen.blogg.se
Postat av: Cissi

Jag har även tittat på en liknade matta dom är så mjuka och fina. Men synd nog lite väl dyra.

2007-10-16 @ 19:26:16
URL: http://konsthornan.blogg.se
Postat av: Hanna

Hej! Kul att du kikade in hos mig ;).

Jag gillar dina möbelval, framför allt mattan, den ser snygg ut! Är sugen på en ljusgrå eller en beige rya, men dom kostar så mycket :(.

Verkligen en jättefin sida som ger en insparation!

Ha en trevlig kväll! Kram Hanna

2007-10-16 @ 22:27:59
URL: http://www.19hundra81.com
Postat av: timon

Oj, va mycket fint! Färgerna passar verkligen jättebra
ihop! Ha en bra dag!

2007-10-17 @ 11:32:35
URL: http://timonhome.blogg.se

Jag blir jätteglad om du skriver något till mig :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0