God Jul!

God Jul och Gott Nytt År vill jag önska er alla som kikar in här!
Jag reser hem till Sverige nu och återkommer nästa år!
Många kramar till Er alla!!


Cissan

Funky

Jag vill börja med att säga att jag är ledsen att jag inte bloggat så mycket sista tiden. Det är så mycket som sker hela tiden och jag hinner inte med. Var är pausknappen?! Idag fick jag lite tid att sitta ner och kika på bloggen och läsa kommentarer och mail. Jag ska försöka läsa och svara er som skrivit innan jag reser hem till Sverige över jul. Jag har saknat att sitta och läsa alla bloggar som jag brukar besöka och även att kommentera, men snart får ni besök vare sig ni ville eller ej =) Så nu kan ni inte säga att ni inte blivit varnade! =)

Så... vad ska jag visa idag då? Jo, tänkte visa lite funky möbler som jag såg inne på Funky Furniture And Stuff

Där var så festliga möbler och jag bara måste dit igen och se. Ta en kik in där du med om du vill. Jag är lite förtjust i högglansiga möbler, så jag tänkte bara visa lite som jag hittade. Inte allt som föll i smaken, men några var ganska coola och jag hade gärna fått en liten julklapp med en stol eller två ;o) Den nedersta - The Cup Chair - tyckte jag var snygg, men undrar hur den är att sitta i??image207image206
image208
image209

(Egna kollage med bilder från Funky Furniture And Stuff)

Vålamagasinet

Vålamagasinet är en sida jag kikar in på ibland. Nu var det länge sen, men glädjen är nästan alltid lika stor när jag kikar in där. De har flera av mina favoritlampor och möbler. De har ett stort sortiment och det är inte svårt att hitta något där. Kika in du med och få lite inspiration. Jag blir mer och mer sjuk efter att få börja inreda och "skapa" ett rum. Vi hyr som sagt och jag längtar halvt ihjäl mig till något eget. Tänk att få måla som man känner eller smälla upp några läckra tapeter. Det verkligen kliar i mina fingrar och jag får ett löjligt leende på läpparna =)

Här är iaf lite möbelinspiration från Vålamagasinet. De har möbler och lampor från flera stora kända namn. Moooi, Lammhults, Tom Dixon (vill haaaa!), Arne Jacobsen, MDF- Italia och många andra.

Några smakprov från Vålamagasinet

image201

image202
image203
image204
image205

Bouf Superboutique

Alltså jag fick syn på den mest märkliga lampa inne på Bouf Superboutique. Den är skapad av Charlie Davidson och lampan heter Black-Light. Jag tyckte den såg ut som något som kommit från en vulkan där den fortfarande är glödande, men börjat att svalna utanpå och blivit svart. Väldigt speciell lampa, men ljuset som lampan avger är lite mysigt, men sen är jag nöjd.
Stolen är lite fräck! Vine chair som är tillverkad för att kunna användas både ute och inne. De tunna och sirliga kvistarna är inkapslade i den transparenta stolen. Lite fint tycker jag.
Till sist kommer det några glas som kallas för 2001 wine glass. Den var fin tycker jag, men jag vet inte alls hur de är att dricka ur. Kanske bra? Men glasen var roliga och därför fick de hänga med på detta inlägget.image199

image198
image200

Brodie Neill

Har du lust att ha lite möbler som är väldigt annorlunda? Då kanske Brodie Neill har något som passar dig?
När jag kikade in där så visste jag nästan inte vad som var soffa eller bord =)
Här nedan visar jag lite bilder, så kanske ni förstår vad jag menar. Ska man sitta på den? Ha som bord? Är det verkligen en lampa? Den vita soffan med röda inslag var åtminstone en som man  tydligt  kunde se att det var en soffa. Men det är häftiga former och det är vackert tycker jag, men det är för annorlunda för mig att ha i mitt hem.

Nu passar jag på att önska er en riktigt trevlig helg, för jag har nog lite att ordna i helgen, så bloggandet  kommer i andra eller tredje hand =)

Kram till er alla

image197

Fanny Interiör

Igår satt jag och kikade efter några fotoalbum och av en ren händelse kom jag in på sidan som heter Fanny Interiör. Där hittade jag ett snyggt och enkelt fotoalbum. Det fanns i svart och vitt med blad/blommor på framsidan, det fanns även en som var med grå bakgrund och vitt medaljongmönster och som även fanns med svart bakgrund. Jag har inte så mycket foton, men de jag har skulle jag vilja sätta in lite snyggt och stiligt =)
Albumen går att se här nedan, de ligger på andra raden.
Inne hos Fanny fanns det också några tuffa lampor. Jag gillade den som är i svart/silver (svart bakgrund)
Kul att titta runt lite.


image189


image190

(Egna kollage med bilder från Fanny Interiör)


 

Hidden Art Shop

Jag har också börjat känna av julstressen. Det märks nog för er som kommer hit och ser att det går lite längre mellan inläggen =)
Jag försöker få ihop så att alla ska bli nöjda inför julen och resan till Sverige. Tyvärr går ju inte det, det funkar halvsju tycker jag.
Idag vill jag visa lite från Hidden Art Shop. De har ganska så orginella möbler och annat smått och gott. Lamporna var ganska snygga tyckte jag. Mönstert som kommer från skärmen och fortsätter ner över foten. Eller kuben som är en lampa. Sängen är delvis byggd av gamla bildelar, på sidan står det att sängen ska vara väldigt skön att sova i =)
Soffborden var roliga tycker jag. Den övre som är vit med ljusblått inuti kan användas som både soffbord och tv-bänk. Elegant!
Bordet under heter Pants och finns i tre olika storlekar


image194
image195

image196

(Egna kollage med bilder från Hidden Art Shop) 

RSS 2.0