Jag har blivit moster =)

Jag har blivit moster till en liten pojke! Min syster har en dotter sedan tidigare och nu har hon fått en son. Jag är så glad. Jag vet inget namn, men har sett gossen på bild, en stor kille minsann =)
Grattis!!

image100

Åh, vad jag gillar Living.no

Jag har funnit så mycket snygga möbler på Living.no . Jag är lite småförälskad i lampan som heter Diving. Den såg så fräck ut och finns i både vitt och svart. Där var så otroligt mycket och det blev många bilder som jag vill visa för er här nedan. Sen tyckte jag de genomskinliga stolarna till Bulle bord var tuffa. Vet dock inte om jag skulle vilja ha det själv, men de var lite småfräcka. Nu vill jag till Oslo igen =) Skulle vilja in där och bara kika lite och prova lite. För det är ju en sak att se på bild och en annan att se det på riktigt. Ah, hoppas att ni tycker om några av dessa möbler som finns på Living.no

image92

image93


image94


image95

image97


image98


(Egna kollage med bilder från Living)


  

SMEG

De flesta av oss har sett SMEG i inredningstidningar eller på nätet. Jag tycker de är snygga, men har inte kikat in på deras hemsida, så jag blev överraskad över hur många färger SMEG går att få i! Jag trodde bara den fanns i rosa, blå och vit  =D
Dessutom trodde jag bara att kylskåpet fanns att få i en storlek, men där fick jag tji. Finns ju i flera storlekar och utföranden. Jag hittade en bra norsk sida som heter Rikall Norge och där fanns verkligen många färger och former!




image90

(Eget kollage med bilder från Rikall Norge)



I Sverige hittade jag några varianter på diskmaskin, tvättmaskin och kylskåp. Dessa fann jag inne på InWarehouse. Kylskåpet är roligt, men jag är inte så förtjust i flaggmotiv på möbler, men lite fräsigt var det ändå =)

image91

(Eget kollage med bilder från InWarehouse)



Vill man kan man besöka SMEGs egen svenska sida också. Där hittar du återförsäljare och produkter m m.



  

Oslo och Biba

Ja, det var roligt i Oslo och det är lockande att gå runt där. Så många roliga affärer och naturligtvis House of Oslo!! Jag var inte där inne denna gången heller, men nästa gång så bara måste jag in för ett besök. En runda inom IKEA blev det däremot. Jag fick köpt en tvättkorg eller tunna. De andra tvättkorgarna jag har haft har gått rejält sönder och nu var det dags för en ny. Jag köpte den största storleken och den är perfekt! =)
Jag längtar verkligen tills jag kan komma till Oslo igen. Jag skulle vilja besöka Frognerparken, men det bör väl helst bli en vårgrej då, lite rått och tråkigt nu när det snart är vinter.

Nåja, tänkte visa lite från en sida som heter BiBa. Det blir mycket svart och vitt, men det är ju rätt så snyggt också =)
Så önskar jag er alla en fortsatt trevlig söndag och tack till alla ni som kommer inom till mig och läser och  skriver hos mig. Tack!



image86

image89

image88
image85

(Egna kollage med bilder från BiBa)

Oslo

Imorgon åker jag iväg till Oslo. Det blir inget särskilt,men vi ska iväg och försöka få en trevlig dag. Jag var där för några veckor sen också och det var så roligt att se lite annat än det vi har här i vår stad. Så imorgon blir det inget bloggande direkt, för det blir nog lite sent innan jag är hemma igen.

Ha det så gott alla bloggare och läsare!


kram
     image84Cissan   


Podspeakers

Jag måste ju säga att jag har blivit lite svag för dessa högtalare. Jag kan absolut inget om högtalare, mer än att spränga dem ;)
Men visst är dessa högtalare och tillbehör snygga?! De finns i olika fäger och former och är, om jag förstått det hela rätt, tillverkade i Danmark. Vad jag har läst så ska de vara rätt så bra också och det gör ju inte saken sämre. Dessa kunde jag tänka - faktiskt!
Vill du läsa mer om dessa små söta ufo-högtalare så kan du kika in på Hi-Fi klubbens sida



image81
image82
image83


(Egna kollage med bilder från Hi-Fi klubben och Google)


 

Milano

Igår såg jag en så snygg och modern variant av en kamin. Den är liten och lätt att placera i hemmet. Man använder biobränsle som är miljövänligt och nedbrytbart - vilket ju är bra. Man känner bara en svag doft när man tänder och släcker elden. På en liter biobränsle så kan man elda i 2,5-3,5 timmar. Det är ju inte alla som har tillfälle att smälla upp en skorsten och då kan detta vara en lösning. Denna som jag tyckte om såg jag på Biopeis


image79


image80

 
(Bilder från Biopeis)



    

Eijffinger Fototapeter

En fototapet kan lyfta vilket rum som helst. Inne på Eijffinger kan man hitta hur mycket som helst. Det finns för barn, tonåringar och vuxna. Jag har hittat några jag gillade och jag tror det kanske någon av er som läser här också hittar något som ni gillar. Några av fototaperna är ganska så flippiga och roliga. En del vill man nog bara titta på och inte ha hemma, men kika in på deras sida och låt er inspireras av det de har =)

image70

image71

image72

image73



image75

image78

(Egna kollage med bilder från Eijffinger)


  

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Perlan  =)

Här är reglerna:

1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.


1. Jag har dåligt morgonhumör, men försöker alltid att vara glad (svårt!!)

2. Frusen - fick gåshud när jag var i Spanien (julimånad) och gick in på en gata och hamnade i skuggan -brr ;) Blev utskratttad av min kompis =)

3. Kollar alltid vad klockan är på mobilen innan jag lägger mig för att sova

4. Avskyr att peta i ögonen (försöka få ut ögonfransar eller så), men använder linser (!). Första gången hos optikern, så svimmade jag nästan. Det svartnade flera gånger för mig och den stackars optikern var ENORMT tålmodig. Det gick bra, använder linser dagligen nu =)

5 Goaste vännen lärde jag känna via ett forum - känn dig träffad Malin!

6. Äter alldeles för mycket godis - choklad...

7. Jag avskyr att bli fotograferad

Jag utmanar:

Malin - Inspirationsdesign
Maria - Marias modeblogg
Cladde - Cladde
Mellabella - Mellabella
Anna Lisa - Anna Lisas hjerteblogg
Medaljongen - Medaljongen
HomeDesign - Homedesign

Kram


Tid, klockor och Karlsson

Jag såg en klocka i en tidning för en månad sen och så skulle jag  läsa mer om denna klocka som jag tyckte var så snygg. Men tror ni jag hittar klockan på nätet? Nepp, nej, nada, no och nei! Årh, jag blir tokig (mer än jag normalt sett är) Men så hittade jag ändå andra klockor av samma märke som heter Karlsson. Där fanns bland annat "gör-din-egen-klocka" och många andra typer. Det fanns en och annan jag kunde tänka mig =)
Men jag måste ha en klocka som inte tickar så man hör det. Är det någon som har en Karlsson-klocka och vet hur de är? Tickar de eller är de tysta?



image66
image67
image68
image69


(Egna kollage med bilder från Karlsson)



  

Ruth66

Jag tycker det finns en hel del roliga retromöbler. Jag kom ihåg en norsk site som har lite retroprylar. Det är inte ofta jag varit inom där, men nu tänkte jag i alla fall blogga om Ruth66. Här finns det lite stolar, bord, lampor, väskor och annat smått och gott som kanske kan inspirera en och annan =) Det är rätt så kul att kika och kanske få ett tips eller två på saker som man kanske kan ta till sig.



image65

(Eget kollage med bilder från Ruth66)


Pluto Produkter

Julen börjar ju vissa sig i affärernas fönster och utställningar inne i butikerna. Pluto Produkter gör samma på sin nätsida och lägger ut med sina nya saker. Det känns lite konstigt att skriva om julen nu, men det är ju kul att kika runt lite också och se vad som finns. Dagens kollage är lite julbetonad, men flera av sakerna går ju att han när man vill.  Håll till godo!



image64

(Eget kollage med bilder från Pluto Produkter)


  

Lammhults

Idag har det verkligen varit en slappardag. Sitter här och degar och surfar runt lite. Spanade in Lammhults "Stand by". Det är inget jag ska ha, men jag tycker det är roligt att kolla in de olika prylarna runt omkring. När jag ändå var inne på Lammhults, så såg jag att de hade en fräsig laptopstol. Smidig.
Saturn Table var fint också till kontoret, jag gillar skrivbord utan massa hyllor och sånt som är byggt runt. Rena ytor =)

image62


(Eget kollage med bilder från Designonline)




image63


(Eget kollage med bilder från Lammhults)

Menu - Pernille Vea

Pernille Vea som designar för Menu har designat dessa trädinspirerade termokoppar som heter "Forest by Vea" . Alla är lika, men de ser olika ut ändå. Koppen är gjord så att man inte bränner fingrarna. Koppen är gjord av två lager porslin med ett mellanrum av luft
Vea har även gjort ett serveringsfat som heter "Sort Kontur". Stilrent.

Till sist vill jag visa en termokanna som jag tycker är riktigt snygg. Den är i rostfritt stål och har ytterst  en mattsvart  konstgummiyta. Elegant look



image57
image58

image59

image60


image61

(Alla bilder från Menu)

Ljus och mys

Igår fick jag min inredningstidning med posten och såg att Herstal har annat än lampor. Jag har alltid trott att de "bara" haft lampor och inte tänkt så mycket mer på det. Vi har två stycken Herstallampor och vi är jättenöjda med dem. De går att dimra och ger ett mjukt ljus är man vill det och ett skarpare när det behövs. Så nu tänkte jag visa er lite bilder från just Herstal =)
Jag börjar med lamporna, so here we go!

image49


Sen till det som var nytt för mig, nämligen skålar och vaser

image50
image51


Till sist blir det lite julinspiration =)


image52


(Egna kollage med bilder från Herstal)

Zhape

Zhape har en hel del annorlunda soffgrupper. De har sin helt egen stil och ser stora ut, har även hört att de ska vara väldigt sköna att sitta i. Jag har inte själv sett eller testat dessa soffor, men kanske någon som läser på min lilla blogg har gjort det? En del av sofforna har en futuristisk look och ett exempel är ju denna svartvita soffan här under. Den har en inbyggd hylla i armstödet =)


image45




Här är ett par andra soffor också:

image46
image47'

(Alla bilder är från Zhape)

Trevlig helg

Häromdagen när jag skulle köpa potatisar, så dök denna hjärtformade potatis upp. Den kunde jag naturligtvis inte låta ligga, så den tog jag med mig hem. Tyvärr är bilden mörk och dålig, hittade inte min egen kamera så det fick bli sonens och den kan jag inte så bra (den heller (= )
Vill bara önska er alla en riktigt TREVLIG HELG!!
M - min lilla syster, denna är speciellt till dig! Lycka till med allt idag

kram till er alla

image48

(Bild: Privat)

Furniturebox

Tjingeling alla!
Idag har det varit friska vindar här var jag bor och så plötsligt slutar det blåsa och så är det lite skönt i solen =) Jag tyckte det var riktigt skönt att komma hem igen och känna värmen i hallen.
Jag håller på att städa ur lite från allt som står nerpackat i lådor och kände att NU behöver jag en paus, så jag satte mig för att blogga lite.
Jag tänkte visa lite från Furniturebox. Det går lite i rött och orange i kollaget, men det är lite trevligt tycker jag.
Lampan Hedge tycker jag är rätt så cool, men skulle vilja se den på riktigt också =)
Säkert många av er som förstått att jag är lite soffgalen just nu, men jag får smörja mig med tålamod =)


image44


(Eget kollage med bilder från Furniturebox)

BoConcept

BoConcept
 har så mycket snyggt. Jag gillar kombinationen med svart vitt och lila. De lila vaserna med den enkla blåa vasen som bryter av snyggt är läcker. Jag tycker om när det skiljer sig lite från mängden. Jag skulle så gärna vilja vandra runt och kika på BoConcepts saker och få känna och prova lite av möblerna.
Själv har jag en stor lust att ha mer vita möbler här hemma, men då vill jag ha färgklickar här och där, så att det inte blir för vitt. Så I detta kollaget bjuder jag på lila inslag =)
image38
image39
image40


(Egna kollage med bilder från BoConcept)

Stefano Giovannoni

Jag hittade en härlig bokhylla som kan byggas som man känner för. Bokhyllan heter Boogie Woogie och är skapad av designern Stefano Giovannoni. Bokhyllan finns i tre färger, svart, vitt och rött. Naturligtvis går det att köpa de olika färgerna och blanda hyllorna/kuberna som man vill. Man kan ju göra en rad röd och en vit eller varför inte göra den schackrutig?
För storlek och pris så kan du besöka OWO


image36

(Eget kollage med bilder från OWO och Magis)

Grönt, svart och grått

För några månader sedan var vi i en möbelaffär här var jag bor och jag fick syn på mattan Pearl. Den var otroligt mjuk och len och jag föll som en fura. Jag var borta och "klappade" på den flera gånger. Den jag såg var brun och hade en snygg färg. Vi har inte köpt den, men jag skulle ändå önska att vi hade den här hemma. Vad vi däremot köpte var skoskåpet Berlin. Den är högglansig och finns i vitt, svart och rött. Den är snygg och har en glasskiva på toppen och jag gillar skåpet så mycket. För drällde det med skor här, men nu är det "rent" på golvet och man snubblar inte rundor längre. Jag måste erkänna att jag inte varit pigg på skoskåp tidigare, men då hade jag också en helt annan stil på min inredning. Vi vill byta ut det vi kan och vill med tiden, men just nu får det vänta lite. Så jag roar mig med att titta och drömma =) Här är lite möbler från Mio



image34


(Eget kollage med bilder från Mio)

Vinstativ

Ett trevligt vinstativ är ju något som kan pynta upp en tråkig och tom yta. Jag hittade en som jag tyckte om. Jag hittade den på Shoporama och den heter Cru. Man kan ställa den på höjden eller ha den "liggande". Den är i svart metall och har plats för sex stycken flaskor. Man kan köpa flera stativ och bygga ihop dem till ett större vinställ.




Ett par andra varianter av vinställ var Chacha och Loopsey




Chacha kan man bygga själv som man vill och finns bla att köpa hos Inredningsfabriken




Loopsey finns också på Shoporama. Den är i klar akryl och enkel i sin utformning och med plats för sex flaskor.


Rum Interiör

Jag tänkte visa lite möbler från Rum Interiör. De har en trevlig sida och priserna verkade inte heller helt tokiga. Jag gillade den vita lampan, snöboll. De hade en annan lampa som hette Stjärnfall också, men den var inte alls så snygg som Midsummer light, som är skapad av Tord Boontje och den går att köpa från bl a. Skeidar i Norge. Jag såg också den på Formodesign i Sverige. Å andra sidan var "stjärnfall" en hel del billigare än Midsummer light.
Jag har lagt in lite miniatyrbilder under kollaget. =)


image30





(Egna kollage med bilder från inköpsställena)

Barnmöbler från ILVA

Jag tycker det är roligt att se på barnmöbler. Kanske för att det så smått börjar bli dags med fixa lite på mina barns rum. Min ena lilla kille skulle behöva ny säng, skrivbord, lampa och kanske något mer. Nu har vi ingen ILVA här, men det är alltid kul att titta och inspireras. Jag har en enorm lust att renovera barnens rum och göra dem lite i deras stil, men eftersom vi hyr så är det begränsat med vad vi får göra.
Men här är i alla fall lite barnmöbler från ILVA

image29


(Eget kollage med bilder från ILVA)

Studio Fredrik Roijé

Studio Fredrik Roijé har lite egna idér om hur möbler kan se ut.  Varför inte Bord-stol-lampa i en enda möbel, Tripple Chair.
Det är en riktigt kreativ designer som ni ser. Stilrent och elegant. Han har gjort lampor, stolar, höga bord och mycket annat. Se gärna in på hemsidan!

Hans bokhylla heter Storylines och är enkel och fyndig! Den kan man hänga både lodrätt och vågrätt. Jag tycker den är väldigt snygg.

image27




image26

 
(Egna kollage med bilder från Studio Fredrik Roijé)





(Bild från Deadgood)


Jag kom att tänka på den enkla bokhyllan från Deadgood som också är festlig. Den är gjord av ett stålrör och med en böj i ena sidan där man kan placera en bok så att de andra böckerna får ett stöd och inte faller av hyllan.


Väggklockor och salt & peppar i repris

Jag ska bara lägga in de sista två kollagen jag gjorde på en annan blogg en gång. Men kanske det är nytt för några av er. Fick bara känslan att det var synd att inte flytta med dem från gamla bloggen.
Så här är det de två jag ville visa i repris:
Här är ett litet utbud på väggklockor. Om de tickar högt eller ej vet jag tyvärr inte. Jag vill börja med att visa en minimalistiskt klocka från en japansk sida. Little by little står det överst på sidan, antar att det är deras namn. Min japanska är rätt så dålig, men sidan är översatt och klar!





En annan klocka är denna från Favoritsaker. Klockan finns i svart med vita visare och vit med svarta visare.




Till sist vill jag visa denna klockan från Pid. Klockan ändrar form i takt med att tiden går. Den är rätt så rolig tycker jag. Orbid heter den förresten.


 




(Egna kollage med bilder från pid, japanska sidan =) och favoritsaker)


Salt och Peppar


Jag tyckte nog bäst om spökena eller Ängel/Djävul. Men de andra är klart roliga att se på de med =)
De metallaktiga salt- och pepparkaren var också snygga, men jag ser för mig att det blir massa fingeravtryck och sånt gillar jag inte.


(Bild: Lego)




(Bild överst från cb2 och bild under från Modern Gent)








(Överst bild på kramande spöken från Amazon, bild till vänster i mitten är från Perpetual kid, bilden nederst kommer från Bluebox. Bilden till höger på Ängel och Djävul hittade jag på Favoritsaker)






(Denna sista kommer från Homework)


EM-kollage

Nej, det är inte EM i kollage =) Det hade jag inte ens kvalat in på om jag ens försökt.
Jag fick bara lust att göra ett litet kollage med EMs grejor. Soffan tycker jag är snygg och är ett litet tips från en annan bloggare, för vi "bloggpratade" lite om soffor för några dagar sen.
Jag har inte varit på EM på hur många år som helst, men skulle verkligen vilja dit nu. Kanske jag får möjligheten till jul =)
Jag hoppas att ni alla njuter av helgen. Ha det gott!!


image25

(Eget kollage med bilder från EM)



Annorlunda möbler

Om man har lust att ha en lite annorlunda bokhylla så kan man ju alltid slänga ett öga på Sakura Adachis Cave. Det är bara att kliva in i den och bli ett med bokhyllan =) Så kan man sitta där och läsa och slappa av (?) Jag hade nog själv känt lite klaustrofobi, men en rolig möbel är det.
image23



Sen finns det ju alltid Daniele Lagos Tangram. Det finns många varianter av denna lustiga bokhylla. Fantasifull design och praktiskt samtidigt.

image24

Trevlig helg!



(Bild: Privat)

Jag önskar er alla en riktigt trevlig helg!


Svart och vitt

Vi har ingen Mio här var jag bor, men det är roligt att kika in och titta vad som finns där. Jag tyckte den svarta lampan var snygg.  Sen är jag och sambon på jakt efter en tv-bänk och en eller två skrivbord. Vi har inte bestämt oss helt, men skrivbordet ska vara så enkelt som möjligt och det blir nog något från IKEA. Jag har visat sambon ett förslag, så vi får la se vad det blir!
Är det någon som sett den svarta lampan "live" och tänd? Är den snygg eller? =)


image22



(Eget kollage med bilder från Mio)

Lumen

Oljelampor
Det finns mängder med oljelampor och fräcka effekter. Denna oljelampan har bägge delar. Den påminner om ett träd som min faster har hemma hos sig och den ger en otroligt härlig skuggeffekt på väggen. Den hon har lyser upp med hjälp av ett värmeljus. Nu har jag hittat något som ger samma effekt, fast det är en oljelampa. Den finns att köpa på Elsewares. Jag tycker den är fin och hade gärna fått en sån i present!




(Egna kollage med bilder från Elsewares)


Lampor

Denna metallampa är gjord av samma gäng som skapade lavalamporna på sin tid. Nu har de gjort en lampa som ser ut som en sten i glänsande metall. När man tänder den så skiftar den i olika färger. Den är försedd med en sladd/laddare som man kan ta av och sedan placera lampan var man vill ha den. Tjusigt! Så om man har lust att ha den med ut på badrummet som en myslampa när man ska bada, så gör man det. Eller som en liten myslampa i vardagsrummet. Finns ju många idéer på hur och var man placera den. Lampan finns bl a att köpa hos "The Lighthouse"




TheLighthouse säljer även lite andra skojiga lampor. De har lampor i många former och färger. Varför inte en katt eller en hund? Katterna har en siluett av en fisk och hunden har av ett ben =) Kanske något för barnen?



(Egna kollage med bilder från The Lighthouse)



Finsk design

Finsk design är verkligen häftig. Går man in på Finnish Design Shop så hittar man hur mycket fräsiga saker som helst. Tyvärr är det mesta för dyrt för mig, men det kostar inget att titta och njuta av dessa läckerheter. Jag gjorde bara ett litet kollage denna gången, för jag trodde att jag bloggat om detta tidigare på en annan blogg, men det är möjligt att jag visar lite mer vid ett annat tillfälle. Det är roligt att kika och inspireras



image16



(Egna kollage med bilder från Finnish Design Shop)


Kuber

Visst är det roligt att kunna skapa lite egna möbler med andras färdiga produkter. Att kunna sätta ihop en egen kombination och skapa fritt. Jag hittade lite roliga kubformer där man kan bygga egna bokhyllor, bord, bänkar eller vad man nu har lust att göra. Det blir nästan som ett Lego för vuxna =)
Dessa kuberna har jag hittat inne på Sawitfirst 


(Eget kollage med bilder från Sawitfirst)



Överst av bilderna syns Patricia Adler's Qube och strax under ses Metro Multishelves av Boom. Bilden till vänster är också från Boom och heter Dove Cubes och till höger är det C.B. Cubes designat av Craig Varterian. Slutligen kommer Hive Wall Shelves designat Craig Varterian.


Hjälp med bord

Är det någon som kan hjälpa mig med namnet och var man kan hitta detta bordet? Jag beklagar att bilden är suddig, den är från en tidning som jag fotograferat.
Jag bara tycker att bordet har en snygg design och är lite nyfiken på att se det "på riktigt"
Någon som vet något? =)

image13

IKEA

Jag tänkte att jag skulle in på IKEAs hemsida och snurra runt lite. När jag kommer på deras sida så möts jag av en sida som visar deras nyheter. Så jag kände "jag måste göra ett kollage" och ha på min lilla blogg!
Jag gillar bordslampan med svarta blommor på, den tyckte jag var läcker!

image15
(Eget kollage med bilder från IKEA)

Fåtöljer från Swedese

Jag var nyss och snurrade runt lite på nätet och halkade in på Swedese. Det har ett stort utbud på möbler och nu tänkte jag visa ett litet kollage med några av deras fåtöljer. Kanske det finns något där som faller någon i smaken.  Jag tänkte iaf visa lite av varje.

image12
(Eget kollage med bilder från Swedese)

Är du redo för julsaker?

Jag är inte redo alls, jag brukar tycka att det är för tidigt varje år när affärerna drar fram sina julsaker. Det är bara det att nu gör jag själv samma grej =) Tänkte visa ett par saker från Pid. Nötknäpparen är ju i och för sig en sak man kan ha året runt, men det blir ju som regel till jul som man tuggar nötter. Denna nötknäpparen tyckte jag var snygg också.
Den andra grejen jag tänkte visa var en adventskalender. Den var snygg och stilren. Den går att ha ståendes som den är eller om man vill så kan den hängas upp på väggen!

image10

image11

Mr. P

Detta blir en liten repris av Mr. P
Mr. P är en speciell liten man. Han finns i många former och färger. Jag tänkte visa lite här, men det finns mycket, mycket mer än det jag visar. Det finns bl a lampor och nyckelringar också.

En del saker finner du på MegaGadgets och de som jag visar på bilderna nedan kommer från Shopmodi. Lite fåniga saker, men några var söta också som tejphållaren =)






Boconcept

Jag har blivit så otroligt sugen på en ny soffa, men som jag bloggat om tidigare på en annan blogg, så är det inte ritkigt aktuellt nu. Men tills dess så kan man ju titta lite och drömma lite. Inne på BoConcept finns det många vräkiga soffor =)
Av dessa två skulle jag helst vilja ha den som heter Diva. Jag har egentligen ögonen för någon annan modell, men vi får se vad det blir för soffa när det blir dags =)

image7
(Eget kollage med bilder från BoConcept)

CB2 läckra möbler


Inne på CB2 finns det så mycket snyggt att välja på och inspireras av. Svart och vit är ju klassiskt och stiligt, så jag ville visa er lite svart/vit inredning. Det lilla bordet med det svarta mönstret tycker jag är snyggt. Men den svarta lampan hade jag inte heller haft något emot. Den skulle jag vilja ha brevid tv'n på en vit tv-bänk. Jag har sett en på IKEA som jag kanske är intresserad av. Vi får se hur det blir med det :)

image5
(Eget kollage med bilder från CB2)

ILVA

Jag ska bara prova hur detta funkar nu. Jag får inte riktigt rätt på sakerna... men försöker nu iaf =)
Börjar med lite skrivbord från ILVA
image5image4
(Eget kollage med bilder från ILVA)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0